Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πρώτο trailer για το κατασκοπικό θρίλερ Citadel των αδελφών Russo

H Amazon Studios κυκλοφόρησε το trailer της σειράς Citadel των αδελφών Russo. Το κατασκοπικό θρίλερ θα κάνει πρεμιέρα στις 28 Απριλίου, στη συνδρομητική πλατφόρμα Prime Video. Στο video που θα παρακολουθήσετε στη συνέχεια εμφανίζονται οι πρωταγωνιστές Richard Madden και Priyanka Chopra Jonas, μαζί με τον Stanley Tucci.

"Πριν από οκτώ χρόνια, η Citadel κατέρρευσε. Η ανεξάρτητη παγκόσμια υπηρεσία κατασκοπείας– με αποστολή να προστατεύει την ασφάλεια ασφάλεια όλων των ανθρώπων– καταστράφηκε από στελέχη της Manticore, ενός ισχυρού συνδικάτου που χειραγωγεί τον κόσμο με σκοτεινές μεθόδους. Μετά την κατάρρευση, οι επίλεκτοι πράκτορες Mason Kane (Madden) και Nadia Sinh (Jonas) έχασαν τη μνήμη τους, καταφέροντας να επιβιώσουν κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή. Έκτοτε παρέμειναν κρυμμένοι, χτίζοντας νέες ζωές με νέες ταυτότητες, αγνοώντας το παρελθόν τους. Ώσπου ένα βράδυ, ο Mason καταδιώκεται από τον πρώην συνάδελφό του στη Citadel, Bernard Orlick (Tucci), ο οποίος χρειάζεται απεγνωσμένα τη βοήθειά του για να αποτρέψει τη Manticore από την εγκαθίδρυση μιας νέας παγκόσμιας τάξης. Ο Mason αναζητά την πρώην σύντροφό του, Nadia, και οι δύο κατάσκοποι ξεκινούν μια αποστολή που τους ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο σε μια προσπάθεια να σταματήσουν την Manticore, ενώ παλεύουν με μια σχέση βασισμένη σε μυστικά, ψέματα και μια επικίνδυνη, αλλά αθάνατη αγάπη".


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*